Om

”Jag brinner  för  entreprenörskap, företagande och att göra bra saker den korta tid man är här på den här planeten” Lena Törner

Hon är skolpsykologen som valde IT-branschen för att så småningom starta sitt eget utbildningsföretag, MacoMedia AB.  Hon har arbetat länge i en mansdominerad bransch och upptäckte även då att de flesta affärsnätverken dominerades av män.
Hon tog därför saken i egna händer och grundade 2009 MATRONA – ett kreativt affärsnätverk för kvinnor inom olika branscher och befattningar med en värdegrund av samhällsansvar till och för angelägna ändamål. Vi genomför då och då större insamlingar för att visa på hur näringslivet kan påverka värdegrunder och attityder i samhället.
När även männen började visa intresse för det sätt MATRONA bedrivs, grundades även nätverket, PATRONA för män.

”Min absoluta övertygelse är att man kan göra allt man vill. The sky is the limit. Nu lever jag min dröm. Jag kör moppe bland molnen”.

Foto: Patrik Nygren

Våga Vilja Företag

Nästa tillfälle
20 februari Sundbyberg
Signalfabriken kl. 18-19 

Föredraget bygger på Lenas bok Våga Vilja Företag, om möjligheter och snårigheter på vägen som egenföretagare.

Ett seminarium för att ”kicka igång” dig och ditt företag. Att öka din egen riskaptit och att våga lite mer är en viktig ingrediens för att lyckas nå målet, framgången runt hörnet.

Lena har många strängar på sin lyra och hon guidar dig med en blandning av goda råd och berättelser från sin mångåriga erfarenhet som utbildningsföretagare och entreprenör. Du får lyssna till hur hon valde att starta de nya affärsnätverken, MATRONA & PATRONA och vikten av att hitta rätt samarbetspartners när du är din egen.
Inspirationsboken Vilja Våga Företag: seminariepris 100 kr

Ett par utvärderingar

”Gått på seminarium med Lena Törner, igen. Bästa lärare jag haft nånsin haft. Lärt mig allt om presentationsteknik, tack!”
Deltagare TRR

”Som alltid helt underbar undervisning med Lena Törner som lärare.”
– Octapharma AB

”MacoMedia är professionella i alla avseenden. Alltid pedagogiska lärare och eleverna har varit mycket, mycket nöjda.”
– Santenpharma AB